O nama

Tim smo profesionalaca sa desetogodišnjim iskustvom, specijaliziranih za krstarenja i zdravstveni turizam
Naši prodajni agenti educirani su od strane brodara i kompanija za krstarenja, kao i od pružatelja usluga zdravstvenog turizma, kako u Republici Hrvatskoj, tako i diljem Svijeta.
Redovito posjećuju brodove i sami su iskusili jedno ili više krstarenja. Na raspolaganju su vam da odgovore na vaša pitanja u vezi informacije o brodovima, stilu života na brodu, fakultativnim izletima, dodatnoj ponudi kao i o dostupnim destinacijama.
Nude personalizirane savjete i pomažu da potencijalni putnik pronađe krstarenje ili pacijent uslugu zdravstvenog turizma koja najbolje odgovara njegovim željama, potrebama i ekonomskim mogućnostima, među raznolikom ponudom tvrtki za krstarenja i pružateljima zdravstvenih usluga koje zastupamo.
Slobodno se obratite svom osobnom savjetniku radi bilo kakvih informacija i potreba.

Naša ponuda
U suradnji sa brodarima koji su aktivni na svjetskom tržištu nudimo mnoštvo polazaka na najljepše destinacije svijeta kao sto su Karibi, Sredozemno more, Indijski ocean, Sjever Europe, Transatlantic te krstarenja oko Svijeta.
Kakva god bila vaša želja: u ovisnosti o cijeni, morem ili rijekom,  jedrilicom ili na luksuznom krstarenju, među našim brojnim ponudama pomoći ćemo vam da nađete onu koja odgovara vašim željama i potrebama.
Stremimo otvaranju novih tržišta i predstavljanju destinacija vezanih uz zdravstveni turizam koje se izdvajaju svojim osobitim pristupom liječenja i rehabilitaciji. Surađujemo sa klasterom Kvarner Helth
 

American Express  Diners Club International  Visa  MasterCard  Maestro  DinaCard  Discover
MasterCard® SecureCode™  Verified By Visa  Corvuspay.hr
© Generel Destination Guide - Cruise & Travel - All rights reserved.